Keçiören Belediye Başkanı Özarslan ve vatandaşlar, Ankara'nın başkent oluşunun 102. yılında Anıtkabir'i ziyaret etti
- 5 / 1
Ankara'nın başkent ilan edilişinin 102. yıl dönümü dolayısıyla, Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan ve yüzlerce Keçiörenli vatandaş Anıtkabir'i ziyaret ederek anlamlı bir etkinliğe imza attı.
- 5 / 2
Etkinlik, Aslanlı Yol'da gerçekleştirilen bir yürüyüşle başladı. Vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e duydukları sevgi ve minnettarlığı coşkuyla dile getirdi. Tören alanına varılmasının ardından Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesine çelenk sunarak saygı duruşunda bulundu.
- 5 / 3
Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Başkan Özarslan, duygularını şu sözlerle ifade etti: "Aziz Atatürk; bugün, Ankara’nın başkent oluşunun 102’nci yıl dönümünde, manevi huzurunuzda bulunmanın büyük sevinç ve gururunu yaşamaktayım. Ankara’nın ve Türkiye’nin gelişen, üreten ve parlayan ilçesi Keçiören’in Belediye Başkanı olarak, tüm ekibimizle manevi huzurunuzda bir kez daha söz veriyoruz: En büyük gayem, ilkeleriniz ışığında Keçiören’i müreffeh bir ilçe haline getirerek muasır medeniyet seviyelerine yükseltmektir. Bunun için yol göstericim ise yine sizden ilham aldığımız demokrasi, adalet ve hukuk anlayışı olacaktır. Devlet adabına, millet çıkarına ve insan onuruna sahip çıkan bir yönetim esasıyla, en büyük emanetiniz olan Türkiye Cumhuriyeti’nin Başkenti Ankara’da, Keçiören’imiz için çok çalışmaya ve milletimize hizmet etmeye devam edeceğim. Atam, ruhunuz şad olsun."
- 5 / 4
- 5 / 5
- 03:51Serenay Sarıkaya, babası Mustafa Sarıkaya'yı sosyal medyada paylaştı
- 03:41ABD Kongresi'nde taciz iddiaları ortalığı karıştırdı: İki isim görevden ayrıldı
- 03:31Kredi kartı ile borç kapatma yöntemi: Uzmanlardan uyarılar
- 03:21Milyonlarca esnaf ve çiftçiyi ilgilendiriyor: 5 yıl erken emeklilik kapıda!
- 03:11ABD'de şirket kurmak yeterli değil, ödeme sistemine entegre olmak şart










