Kaza sonrası 'karımla kavga ettim' diyerek aracı bırakıp kaçtı, bir de çalmaya kalktılar!
- 3 / 1
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde yaşanan ilginç bir olayda, kazaya karışan bir sürücü, eşiyle kavga ettiği gerekçesiyle aracını olay yerinde bırakarak kayıplara karıştı. Sürücünün bu beklenmedik tavrı, kazanın ardından yaşananları daha da tuhaf hale getirdi.
- 3 / 2
Olay, gece saatlerinde Muhittin Mahallesi Şinasi Kurşun Caddesi'nde meydana geldi. Yokuş yukarı seyreden bir otomobile, karşı yönden gelen başka bir araç çarptı. Kazada şans eseri yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar oluştu. Kazazedelerden C.Ö., diğer sürücünün yanına gelerek, "Kimseyi aramaya gerek yok, aramızda hallederiz. Karımla kavga ettim" dediğini ve ardından olay yerinden uzaklaştığını iddia etti. Mağdur sürücü, aracında tek bir çizik dahi olmadığını belirtirken, diğer sürücünün bu açıklaması şaşkınlığa neden oldu.
- 3 / 3
Olaylar bununla da bitmedi. Kaza mahalline bırakılan terk vaziyetteki araç, kimliği belirsiz bir kişi tarafından çalınmaya çalışıldı. İlçe Trafik Büro Amirliği ekiplerinin dikkati sayesinde, kaçırılmak istenen otomobil 250 metre ileride bir ara sokakta durduruldu. Araç sürücüsü hakkında yasal işlem başlatılırken, otomobil çekiciyle olay yerinden alınarak yediemin otoparkına teslim edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
- 13:55Okyanusun derinliklerinde saklı dev şelale keşfedildi
- 13:48Toz bulutları geri döndü: Akciğerlerden beyne yayılan felç tehlikesi için kırmızı alarm!
- 13:41Antep fıstığı fiyatları artışta: Yeni zam kapıda mı?
- 13:34Göğüs ağrısı krizi yolda ambulansla aşıldı: Hayati tehlike atlatıldı
- 13:27Fransa, yeni binalarda doğalgaz kombisi kullanımını yasakladı









