Kayseri İtfaiyesi, 2025 yılında 11 bin olaya müdahale etti
- 6 / 1
Kayseri İtfaiyesi, 2025 yılında doğal afetlerden yangınlara, kazalardan arama kurtarmaya kadar birçok olayda büyük bir özveri ile görev yaptı.
- 6 / 2
Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, 2025 yılında toplam 11 bin 298 itfaiye olayına müdahale etti. Bu başarılı müdahaleler, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatları doğrultusunda, modern araçlar ve profesyonel bir kadro ile gerçekleştirildi. İtfaiye teşkilatı, Kayseri merkez başta olmak üzere tüm ilçelerde ve ihtiyaç duyulan bölgelerde hızlı ve etkili müdahalelerde bulunarak örnek bir başarı sergiledi.
- 6 / 3
İtfaiye ekipleri, 2025 yılı boyunca 44 bin 731 vatandaşa yangın güvenliği ve afet farkındalığı konularında eğitim vererek, 1.275 denetim gerçekleştirdi. Ayrıca, itfaiye teşkilatı, teknik donanım kapasitesini artırmak amacıyla 44 milyon 160 bin TL'lik iki adet 28 metre merdivenli itfaiye aracını 2026 yılına kadar filosuna katacak. Ayrıca, afet ve acil durumlarda kullanılmak üzere 10 milyon 915 bin TL'lik teknolojik ekipman alımı da yapıldı. Kayseri İtfaiyesi, vatandaşların can ve mal güvenliğini öncelik haline getirerek, disiplinli ve özverili bir şekilde görevlerini sürdürmeye devam ediyor.
- 6 / 4
- 6 / 5
- 6 / 6
- 15:44İzmir'de dehşet anları! İnşaat vincinin parçası işçilerin üzerine düştü, 3 yaralı!
- 15:34Ankara'da çocuk bıçaklama olayı: Yaralı hastaneye kaldırıldı
- 15:24Erdoğan'dan net mesaj: 'Hiçbir güç Türkiye'ye parmak sallayamaz!
- 15:15Vali Sözer, Gölpazarı'nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi
- 15:05Şehitkamil’de gıda denetimleri sıkılaştı: Sağlıklı ve hijyenik gıda için alarma geçildi!










