Kayseri'de üç bıçaklama olayı: Üç kişi hayatını kaybetti

  • 6 / 1 Kayseri'de üç bıçaklama olayı: Üç kişi hayatını kaybetti 0

    Kayseri'de dün meydana gelen üç ayrı bıçaklama olayında üç kişi hayatını kaybetti. Olaylar, Talas ve Kocasinan ilçelerinde yaşandı. Polis, olaylarla ilgili soruşturma başlattı.

  • 6 / 2 Kayseri'de üç bıçaklama olayı: Üç kişi hayatını kaybetti 1

    İlk olay, Talas ilçesi Mevlana Mahallesi Uçar Sokak'ta meydana geldi. Bina sakini B.B. ile bina görevlisi B.A. (38) arasında çıkan tartışma, B.B.'nin elindeki ekmek bıçağıyla B.A.'yı defalarca bıçaklamasıyla sonuçlandı. Ağır yaralanan B.A., Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. B.B.'nin olay sonrası kanlı elbiseleriyle sigara içtiği fotoğraflar ortaya çıktı.

  • 6 / 3 Kayseri'de üç bıçaklama olayı: Üç kişi hayatını kaybetti 2

    Kocasinan ilçesinde ise iki ayrı bıçaklama olayı yaşandı. İlk olayda, Doğu Terminali Kümeevleri'nde daha önce aralarında husumet bulunan M.D. ile H.Ş. arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında H.Ş., M.D.'yi karnından bıçakladı. M.D., kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. İkinci olayda ise Sahabiye Mahallesi Fark Sokak'ta yabancı uyruklu A.H., sokak ortasında bıçaklanmış halde bulundu. A.H. da yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri, olaylarla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

  • 6 / 4 Kayseri'de üç bıçaklama olayı: Üç kişi hayatını kaybetti 3

  • 6 / 5 Kayseri'de üç bıçaklama olayı: Üç kişi hayatını kaybetti 4

  • 6 / 6 Kayseri'de üç bıçaklama olayı: Üç kişi hayatını kaybetti 5