Kayseri'de sürücü refüjden uçtu, otomobil parçalandı ama burnu kanamadan kurtuldu
- 5 / 1
Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bir otomobil refüjden uçarak parçalandı. Kazayı anlatan sürücü, "Refüjden cumburlop diye atladık" dedi.
- 5 / 2
Olay, Alsancak Mahallesi Kocasinan Bulvarı'nda gerçekleşti. S.E.C. (19) adlı sürücünün kullandığı 38 AKD 842 plakalı otomobil, direksiyon hakimiyetini kaybedince refüjü aşarak levhaları altına aldı. Otomobil savruldu ve tamamen parçalandı.
- 5 / 3
İhbar üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis çevrede güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde kazada yaralanan olmadığını tespit etti. Çalışmaların ardından otomobil çekiciyle kaldırıldı ve kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
- 5 / 4
Sürücü S.E.C., kazanın nasıl meydana geldiğini şöyle anlattı: "Refüjü görmedim, otomobil refüje oturdu. Tabelaya çarptım, sonra direksiyonu kırdım. Direksiyonu kırmasam lojmandan içeri girerdim. Biraz da tecrübeden diyebilirim. Direk cumburlop diye refüjden içeri atladık. Biraz kar yağışı vardı, çok hızlı değildim. Bizde bir şey yok, çok şükür. Otomobilin hali ortada."
- 5 / 5
- 16:23Dizi dünyasında şok ayrılıklar: Üç gözde başrol ekranlara veda ediyor
- 16:16Mikro robotlar, devrim niteliğinde otonom karar alma yeteneğiyle tanıştı
- 16:09Çin'de akıl almaz mühendislik: Tren, 19 katlı binanın içinden geçiyor!
- 16:02Zaragoza'da yer altındaki enerji kaynağı: Buzdolabı etkisi yaratan jeotermal sistem
- 15:54Danimarka ve Almanya, denizaltından dev bir köprüyle adeta birleşiyor: Ulaşım devrimi yolda!









