Kayseri'de okul çevresinde Narko-Okul uygulaması: 14 şahıs sorgulandı, 50 öğrenciye Narko-Kaan anlatıldı
- 5 / 1
Kayseri'de polis ekipleri, Narko-Okul uygulaması kapsamında okul çevresinde okulla ilişkisi olmayan 14 şahsı sorguladı. Uygulama aynı zamanda 50 öğrenciye Narko-Kaan projesinin anlatılmasını da içerdi.
- 5 / 2
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi çevresinde, okulla bağlantısı bulunmayan şahıslara yönelik bir çalışma yürüttü. Bu Narko-Okul uygulaması çerçevesinde toplamda 14 şahıs sorguya alındı.
- 5 / 3
Uygulama kapsamında ayrıca, Erciyes Üniversitesi Yeşilay Kulübü tarafından düzenlenen bir etkinlikte 50 öğrenciye Narko-Kaan projesinin tanıtımı yapıldı. Bunun yanı sıra, bir alışveriş merkezinde görevli 39 güvenlik görevlisi de proje hakkında bilgilendirildi.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 15:48Ünlü sunucu Sarah Khalifa, uyuşturucu davasında idam cezası aldı
- 15:39Kula'da elektrikli bisiklet devrildi: 1 yaralı
- 15:30ASO Başkanı Ardıç: Sanayinin kapasitesi sürdürülebilir büyümenin temeli
- 15:20Altay'da iki oyuncu futbolu bıraktı
- 15:10Fethiye'de orman yangınına havadan müdahale devam ediyor










