Kayseri'de kardeş kavgası: Bıçakla yaralanan bir kişi hastaneye kaldırıldı
- 3 / 1
Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde, iki kardeş arasında çıkan bir tartışma sonucunda bıçaklama olayı yaşandı. Olayda, kardeşlerden biri bacağından yaralanırken, şüpheli ağabey ise polis tarafından gözaltına alındı.
- 3 / 2
Sahabiye Mahallesi İstasyon Caddesi'nde meydana gelen olayda, A.S. ve kardeşi R.S. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü ve A.S., yanında bulundurduğu bıçakla kardeşini bacağından yaraladı. Olayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
- 3 / 3
Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemleri alırken, yaralanan R.S. sağlık ekipleri tarafından ambulansla Kayseri Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Alkollü olduğu iddia edilen A.S., polis ekiplerinin gözaltına alma girişimine zorluk çıkarsa da, ekipler tarafından zorla gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
- 03:41Osaka'da şaşırtan bağış: 21 kilo altınla tek bir talep!
- 03:31İran, ABD üslerine füze saldırısı düzenledi
- 03:21İnternet alışverişinde devrim: Artık platformlar da sorumlu!
- 03:11Dünyanın en yüksek binası: Cidde Kulesi bulutların üzerinde yükseliyor
- 03:012026 yılı hububat fiyatları belli oldu: Üreticilere rekor destek!









