Kayseri'de kar yağışı kenti beyaza bürüdü
- 7 / 1
Kayseri’de gece saatlerinde başlayan kar yağışı, kentin her yerini beyaz örtüyle kapladı. Ekipler, karla kaplanan yollarda ulaşımın aksamaması için yoğun bir şekilde çalışmalara devam ediyor.
- 7 / 2
Kar yağışının özellikle yüksek kesimlerde daha yoğun olduğu gözlemlendi. Şehir merkezinde de etkisini gösteren kar, kent genelinde kartpostallık manzaralar oluşturdu. Belediye ve karayolları ekipleri, yolları açık tutmak için mücadele veriyor.
- 7 / 3
Kar yağışı sonrası mutluluğunu dile getiren Şuayip Adıgüzel, "Kar yağdığı için mutluyuz. Bereket yağdı. Dükkanımızı kapattık ve aracımızın üzerindeki karı temizledik. Kar çok iyi yağıyor ve tutmaya da başladı. İnşallah daha da fazla yağar. Kar berekettir" şeklinde konuştu.
- 7 / 4
- 7 / 5
- 7 / 6
- 7 / 7
- 16:35Bodrum’da “mutlu aile mutlu toplum” sergisi açıldı
- 16:32ABD'de enflasyon verisi beklentileri alt üst etti, altın fiyatları fırladı
- 16:23MUSKİ müdürü, Güllük'te muhtar ve site yöneticileriyle buluştu: İçme suyu yatırımları ele alındı
- 16:19Erdek'te denizde boğulan kadın hastanede hayatını kaybetti
- 16:0915 Temmuz gecesi herkes efe kesildi: Başkan Çerçioğlu'ndan duygu yüklü o paylaşım











