Kayseri'de Antika Pazarı yeniden açılıyor
- 5 / 1
Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın'ın girişimleriyle 2019 yılında tarihi Harman Mahallesi Meydanı'nda başlayan Antika Pazarı serüveni, Mevlana Mahallesi Pazar Yeri'nde devam ediyor. Yeni yerinde daha geniş bir alanda ve daha fazla katılımcıyla düzenlenen pazar, Türkiye'nin dört bir yanından antikacıyı ağırlıyor.
- 5 / 2
Halı, kilim, seccade, tespih, saat, para, pul ve nostaljik ev eşyaları gibi binlerce ürün, geçmişin izlerini taşımak isteyenler için bir hazine niteliğinde. Her ayın ikinci pazar günü kurulan ve kentte geleneksel bir kültürel buluşma haline gelen pazar, 14 Eylül'de de kapılarını açacak.
- 5 / 3
Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Antika Pazarı'nın sadece bir alışveriş alanı değil, geçmişle kurulan bir gönül köprüsü olduğunu, burada eskiye duyulan özlemle kültürün yaşatıldığını ve ticari canlılığın desteklendiğini belirterek tüm hemşehrilerini bu nostaljik buluşmaya davet etti.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 05:04Kuzey Kore'den yeni füze denemesi: 60 bin metrekarelik alan vurulabiliyor
- 04:54BelAZ 75710, 450 ton yükü sekiz lastikle taşıyor
- 04:44Yamuna Nehri'nde zehirli köpükler oluştu
- 04:34Londra'da beş apartmana giriş güvenlik nedeniyle durduruldu
- 04:24Mikronezya'dan denize açılan 9 kişiden 5'i 5400 km ötede bulundu











