Kayseri'de 10 milyon TL'lik hamam yenileme çalışması tamamlandı
- 5 / 1
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Bünyan ilçesinde bulunan tarihi hamamı kapsamlı bir yenileme çalışmasının ardından hizmete açmaya hazırlanıyor. 1,5 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan proje, toplam 10 milyon TL'lik bir yatırımla gerçekleştirildi.
- 5 / 2
Yenileme çalışmaları kapsamında hamam, modern bir görünüme kavuşturuldu. Sauna, buhar odası gibi ek hizmetlerin de sunulduğu hamam, adeta beş yıldızlı otel konforuna ulaştı. Teknik Bakım Onarım Şube Müdürü Vedat Kılıç, çalışmaları başarıyla tamamladıklarını ve kısa süre içinde halkın hizmetine sunmayı hedeflediklerini belirtti.
- 5 / 3
Büyükşehir Belediyesi, ilçelere yönelik hizmet atağını sürdürdüğünün altını çizen Kılıç, Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç'ın talimatlarıyla yürütülen projenin Bünyan Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştirildiğini vurguladı. Projenin, ilçe sakinleri tarafından büyük beğeniyle karşılandığı ifade edildi. Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde yaşam kalitesini artırmak için yatırımlarına devam ediyor.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 21:38Hentbolda Türk takımları Avrupa'daki rakipleriyle buluşuyor
- 21:28Manisa'ya dev yatırım: Başkan Dutlulu, 1 milyar liralık köprülü kavşak müjdesi verdi
- 21:19BEUN'da 15 Temmuz'un 10. yılı anısına konferans düzenlendi
- 21:09MAGYED'den kaymakam Temurci'ye nezaket ziyareti: Nusaybin'in geleceği masaya yatırıldı
- 21:00Bilecik'te koruma altındaki çocuklara rol model desteği sağlandı










