Kastamonu'da takla atan araç alevlere karıştı: Yaşlı çift son anda kurtarıldı
- 4 / 1
Kastamonu-Ankara karayolunda meydana gelen korkunç kaza, herkesin yüreğini ağza getirdi. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle birlikte bir otomobil, refüjdeki bariyerlere çarparak adeta ölümle dans edercesine takla attı ve ardından alevler içinde kaldı.
- 4 / 2
Kaza, Kastamonu'nun Beşdeğirmenler mevkiinde saat ilerledikçe daha da vahim bir hal aldı. K.Ö. yönetimindeki 06 BP 684 plakalı Fiat marka otomobil, bilinmeyen bir sebeple kontrolden çıkarak yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Yaşanan bu olay sırasında, diğer sürücüler olay yerine ilk müdahaleyi yaparak yangın tüpleriyle alevleri kontrol altına almaya çalıştı ve daha büyük bir facianın önüne geçtiler.
- 4 / 3
Araçta sıkışan K.Ö. (72) ve eşi S.Ö. (72), itfaiye ve sağlık ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde son anda kurtarıldı. Yaralı çift, acil tedavi için ambulansla Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Olay yerinde trafik ekipleri geniş güvenlik önlemleri alırken, kazanın etkisiyle etrafa saçılan benzin bidonları, gıda maddeleri ve çeşitli eşyalar adeta bir felaket manzarası oluşturdu. Yetkililer, kazanın nedenlerine ilişkin detaylı bir inceleme başlatmış durumda.
- 4 / 4
- 22:59Aksaray'da Kamyon Dolusu Kaçak Gıda Ele Geçirildi: 4 Ton Ürün İmha Edildi
- 22:50Korsan nakliyecilere dikkat: Eşyalarınızı yükledikten sonra dikkat edin!
- 22:40Polonya, Avrupa'nın gizli cephaneliği haline geliyor: Mesko'dan tarihi başarı
- 22:31Gök yüzündeki kırmızı ışıkların sırrı sonunda çözüldü
- 22:22Simge Barankoğlu'na müstehcenlik iddianamesi mahkemeye ulaştı










