Kastamonu'da kar yağışı, ilçeleri beyaza bürüdü
- 3 / 1
Kastamonu'da etkili olan kar yağışı, yüksek rakımlı ilçeleri beyaza bürüdü. Gece saatlerinde başlayan kar, ara ara devam ediyor. İl merkezinde kısa süreli yağış görülürken, yüksek kesimlerde muhteşem bir beyaz örtü oluştu.
- 3 / 2
İhsangazi ilçesinde kar yağışı ile birlikte kartpostallık manzaralar ortaya çıktı. Beyaz örtüyle kaplanan İhsangazi, havadan görüntülendi. İlçede yaşayan Mehmet Ciğerci, kar yağışının kendilerini sevindirdiğini ifade ederek, "Allah’a şükür ilçemize kar yağışı başladı. Her taraf bembeyaz, bereket yağıyor. Güzel manzaralar oluşturuyor," dedi.
- 3 / 3
Kar yağışının yaratmış olduğu bu güzel manzaraların yanı sıra, yerel halkın karla kaplı doğanın tadını çıkardığı gözlemlendi. Kastamonu'da kar yağışının devam etmesi bekleniyor.
- 15:50Dünyanın en küçük plajı: Sadece 40 metreyle doğanın harikası
- 15:41Sarıgöl'de tütün hasadı başladı: Sıcak havada gece mesaisi
- 15:31İzmir'de gönüllü öğretmenlerden unutulmaz konser
- 15:21Çocuk katillerine indirim yok, ağır bedel ödemeli!
- 15:11İzmir'de taksici, unutulan eşyaları sahiplerine eksiksiz teslim etti










