Kartal'da bisiklet turuyla çevre bilinci ve umut dolu anlar yaşandı
- 5 / 1
Kartal Belediyesi, 3 Haziran Dünya Bisiklet Günü ve Çevre Haftası kapsamında anlamlı bir etkinlik düzenleyerek çevre bilincine dikkat çekti. 'Atıklar Geri, Pedallar Umut İçin Dönsün' temasıyla gerçekleştirilen bisiklet turu, merhum meclis üyesi Umut Daştan anısına yapıldı.
- 5 / 2
Kartal Adalar Motor İskelesi önünden başlayan bisiklet turu, Marina Dragos Yelken İhtisas Kulübü yanındaki amfi alanına kadar devam etti. Bu etkinlik, bisiklet kullanımının yaygınlaştırılması, sera gazı emisyonlarının azaltılması ve sağlıklı yaşamın desteklenmesi gibi önemli mesajlar vermeyi amaçlıyordu. Etkinlikte; Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ile birçok yerel sivil toplum kuruluşu ve bisiklet tutkunu yer aldı.
- 5 / 3
Başkan Yüksel, etkinliği düzenlerken merhum Umut Daştan'ın anısını yaşatmanın kendileri için büyük bir onur olduğunu vurguladı. Yüksel, çevre bilincinin artırılması adına sürdürülecek çalışmaların önemini de dile getirdi. Etkinlik sonunda Daştan’ın biyografisi paylaşılırken, adına dikilen fidanın sertifikası ailesine teslim edildi.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 18:28Sisam Adası'na Türk ziyaretçi akını: 15 bin kişi geldi
- 18:18Polat çiftinin koruması pusuda öldürüldü: Zanlı sabah 09.00'dan beri bekliyormuş!
- 18:08Denizli'deki kauçuk fabrikasında yangın kontrol altına alındı
- 17:59Çeşme cinayeti aydınlandı: Katil zanlısı, olay anında yakalandı
- 17:49Çanakkale'de genç gıda denetçileri geleceğe hazırlanıyor









