Karabük'te orman yangını kontrol altına alındı
- 8 / 1
Karabük'te Arıcak köyü yakınlarında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan orman yangını, itfaiye ve orman ekiplerinin yoğun çabalarıyla kontrol altına alındı. Yangın, kısa sürede geniş bir alanı kaplayarak kentin birçok noktasından görülebilir hale geldi. Olay yerine çok sayıda arazöz, itfaiye ve su tankeri sevk edilirken, havadan da 3 helikopter yangına müdahale etti.
- 8 / 2
Karadan 20 arazöz ve 114 personel, havadan ise 3 helikopterle sürdürülen söndürme çalışmaları 2 saat sürdü. Yangın kontrol altına alınırken, Bartın Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı personel Mert Kılıç, dumandan etkilenerek Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk edilen Kılıç'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
- 8 / 3
Yangının çıkış nedeni ile ilgili soruşturma başlatılırken, soğutma çalışmaları devam ediyor. Yetkililer, yangının tamamen söndürülmesi için çalışmaların sürdüğünü ve bölgede güvenlik önlemlerinin alındığını bildirdi.
- 8 / 4
- 8 / 5
- 8 / 6
- 8 / 7
- 8 / 8
- 15:24Erdoğan'dan net mesaj: 'Hiçbir güç Türkiye'ye parmak sallayamaz!
- 15:15Vali Sözer, Gölpazarı'nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi
- 15:05Şehitkamil’de gıda denetimleri sıkılaştı: Sağlıklı ve hijyenik gıda için alarma geçildi!
- 14:56ForumOne AVM'lerinde 23 Nisan coşkusu başlıyor
- 14:47Bandırma'da tüfek patladı, genç adam ölümle burun buruna geldi!









