Karabük'te orman yangını: 300 personel 12 saattir mücadele ediyor
- 4 / 1
Karabük'ün Safranbolu ilçesine bağlı Harmancık köyü ile Eflani ilçesine bağlı Saraycık köyü arasında çıkan orman yangını, 12. saatine girdi. 300 kişilik ekip, gece boyunca süren alevlerle mücadele ediyor. Yangın, gün boyunca etkili olan rüzgar nedeniyle yayılmış ve Harmancık Köyü Şamlar Mahallesi tedbir amaçlı boşaltılmıştı.
- 4 / 2
Havanın kararmasıyla birlikte alevler geceyi aydınlatırken, ekipler yangının enerjisini düşürmek için yoğun çaba sarf ediyor. Söndürme çalışmaları karadan devam ederken, yangın bölgesi dron ile görüntülendi. Ekiplerin gece boyunca süren mücadelesi, yangının kontrol altına alınması için büyük önem taşıyor.
- 4 / 3
Ormanlık alanda etkili olan yangına, 300 personelin yanı sıra hava araçları da destek veriyor. Ekipler, yangının yayılmasını önlemek ve kontrol altına almak için yoğun bir çaba gösteriyor. Bölgede devam eden yangın, dronlar aracılığıyla sürekli olarak izleniyor ve durum değerlendirmesi yapılıyor.
- 4 / 4
- 07:48Çin'de lüks otomobil, gelenek gereği toprağa gömüldü
- 07:38Fransa'da şok karar: Binalarda kombi dönemi bitiyor, doğalgaz tamamen yasaklanıyor!
- 07:28Bafra'da motosiklet kazası: 1 kişi hastaneye kaldırıldı
- 07:18Suudi Arabistan'da şaşırtan manzara: Çöl beyaza büründü!
- 07:08Hakkari-Van yolunda heyelan: 200 metre uzunluğundaki alan etkilendi









