Karabük'te köydeki yangın, 4 evi ve bir ahırı kül etti
- 5 / 1
Karabük’ün Ovacık ilçesine bağlı Doğanlar köyünde sabaha karşı meydana gelen yangında 4 ev ve bir ahır alevlere kapıldı.
- 5 / 2
Edinilen bilgilere göre, yangın sabah saat 05.00 sıralarında Kenan Kayabaşı’na ait kullanılmayan ahşap evde elektrik kaçağından kaynaklandığı tahmin edilen bir sebeple başladı. Kısa sürede büyüyen alevler, çevredeki diğer yapılara da sıçradı. Yangında Şükrü Yerlikaya, Mehmet Kayabaşı ve Mevlüt Tünay’ın evleri ile Yaşar Yüksel’e ait ahır kullanılamaz hale geldi.
- 5 / 3
Köylüler tarafından yapılan ihbar üzerine Ovacık Belediyesi, Karabük ve Eskipazar Belediyesi itfaiye ekipleri, Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait arazözler ve su tankerleri, AFAD ve Jandarma ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Ekiplerin yoğun çalışmaları sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında can kaybı yaşanmazken, evler ve ahır tamamen kullanılamaz hale geldi. Olayla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlatıldı.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 12:24Fethiye toptancı halinin çehresi değişiyor: Modern yol çalışması hız kesmeden sürüyor
- 12:19TÜRK DÜNYASINI BİRLEŞTİRECEK DİJİTAL HAMLE: TÜDSES RESMEN TANITILDI
- 12:14Muğla'nın kardeş kenti Romanya'da önemli görüşmeler yapıldı
- 12:03Bodrum belediye meclisinde kaçak yapı ve kalyon iddiası: başkan çevrecilere söz verdi
- 12:01Aysu Türkoğlu’ndan Tsugaru Boğazı’na zorlu hamle











