Karabük'te dehşet anları: Alkollü sürücü tıra daldı, 2 kişi ağır yaralandı!
- 5 / 1
Karabük'ün Yeşil Mahallesi Esen Sokak'ta dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazası, yürekleri ağızlara getirdi. 22 yaşındaki Aytuğ S. yönetimindeki 06 BA 0665 plakalı Tofaş marka otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu yol kenarında park halinde bulunan tıra adeta ok gibi saplandı.
- 5 / 2
Kazanın şiddetiyle otomobil demir yığınına dönerken, araçta bulunan sürücü Aytuğ S. ve 21 yaşındaki yolcu Yağmur P. ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine hızla intikal eden sağlık, polis, itfaiye ve AFAD ekipleri, yaralıları sıkıştıkları araçtan kurtarmak için seferber oldu. Kurtarma çalışmaları sonucunda yaralılar, ambulanslarla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
- 5 / 3
Kazada durumu ağır olan Yağmur P.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Olay yeri inceleme ekipleri, hurdaya dönen otomobilin içinden alkol şişelerini delil torbasına koyarken, sürücünün alkollü araç kullandığı iddiaları güçlendi. Demir yığınına dönen otomobil, çekici yardımıyla tırın altından çıkarılarak otoparka çekildi. Polis, kazayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 16:0915 Temmuz gecesi herkes efe kesildi: Başkan Çerçioğlu'ndan duygu yüklü o paylaşım
- 16:00Başkan Pehlivan: 'Bu birlik sonsuza dek sürecek
- 15:51Erciş'te akrabalar birbirine girdi: Arazi kavgası 8 cana mal oldu
- 15:41Venezuela'da depremler sonrası can kaybı 4 bin 500'ü aştı
- 15:31Başkan Akın'dan 15 Temmuz ruhuna vurgu: 'Millet iradesi her şeyin üstündedir











