Karabük'te ambulans devrildi: 3 sağlık çalışanı yaralandı
- 6 / 1
Karabük'te meydana gelen bir kazada, otomobille çarpışan bir ambulans devrildi. Bu talihsiz olayda 3 sağlık çalışanı yaralandı.
- 6 / 2
Kaza, Namal Kavşağı mevkisinde gerçekleşti. Ercan G. yönetimindeki 78 DD 916 plakalı ambulans, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne hasta bıraktıktan sonra istasyona dönmek üzere yola çıktı. Bu sırada, Murat M. idaresindeki 78 ABL 976 plakalı otomobille çarpıştı ve çarpışmanın etkisiyle ambulans devrildi.
- 6 / 3
Kaza sonucunda ambulans sürücüsü Ercan G. ile sağlık çalışanları Hatice G.A. ve Seda Nur K. yaralandı. Olay yerine ihbar üzerine polis, itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, meslektaşlarının ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatılırken, devrilen ambulans ve otomobil çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.
- 6 / 4
- 6 / 5
- 6 / 6
- 09:39Muğla müftüleri mayıs ayı gündemiyle toplandı: Hizmetler ve projeler masaya yatırıldı
- 09:28Bursa'daki konserde gençler arasında tekme ve yumruklar havada uçuştu
- 09:19İstanbul'daki İsrail Başkonsolosluğu kapanıyor mu? Kritik karar masada
- 09:09Didim Belediyesi'ne ulusal çevre ödülü: Sürdürülebilirlikteki başarılar taçlandı
- 08:59Aras, Kıyı Belediyeler Birliği'nde liderliğini pekiştirdi: Dayanışma ve ortak akıl vurgusu










