Kapadokya'da Zafer Bayramı kutlaması: Sıcak hava balonları gökyüzünde Türk bayraklarıyla süzüldü
- 12 / 1
30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Kapadokya'daki sıcak hava balonları, gökyüzünde görkemli bir gösteri sundu. UNESCO Doğal ve Kültürel Miras listesinde yer alan Kapadokya'nın eşsiz güzellikleri arasında, balon sepetlerine asılan Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle havalanan balonlar, yaklaşık bir saat boyunca bölgenin tarihi ve doğal güzelliklerini sergiledi.
- 12 / 2
Avanos ilçesine bağlı Çavuşin ve Zelve ören yerlerinden havalanan balonlar, Göreme beldesi yakınlarına iniş yaptı. Sabah erken saatlerde hazırlanan balonlar, bayrak ve posterlerle süslenerek, şehit ve gaziler anısına özel bir uçuş gerçekleştirdi.
- 12 / 3
Sıcak hava balonu pilotu Ahmet Başyiğit, 'Bugün 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle güzel bir uçuş gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Türk Bayraklarını balonumuza astık. Tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Bugün Çavuşin mevkiinden havalanacağız. Yaklaşık bir saatlik bir uçuşumuz olacak. Daha sonra Göreme yakınlarına iniş planlıyoruz. Hava çok güzel, biraz sonra havalanacağız. Bu uçuşumuzu şehit ve gazilerimize armağan ediyoruz. Bu özel günlerde onları hatırlamaktan kıvanç duyuyoruz' dedi.
- 12 / 4
- 12 / 5
- 12 / 6
- 12 / 7
- 12 / 8
- 12 / 9
- 12 / 10
- 12 / 11
- 12 / 12
- 18:03Bozkırın ortasındaki dev taş kürelerin sırrı: Milyonlarca yıllık jeolojik mucize
- 17:54Sahte plakalı araçla kaçan şüpheli, bekçiye çarparak yakalandı
- 17:44Dünya dışı bir madde! Okyanusun derinliklerinden gelen şok edici keşif
- 17:342 bin tonluk hayalet denizaltının inşası başladı: Su altında iz bırakmayacak
- 17:25Depremin sırrı fay hattının derinliklerinde çözüldü: Dünya rekoru kırıldı










