Kandıra'da kaçak avcılık operasyonu: 500 kalkan balığı ele geçirildi
- 3 / 1
Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde düzenlenen denetimlerde, yasa dışı yollarla avlanmış yaklaşık 500 kalkan balığı ele geçirildi.
- 3 / 2
Sahil Güvenlik Komutanlığı, Kocaeli Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile Kandıra İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, kaçak avcılıkla mücadele kapsamında Kefken Balıkçı Barınağı'nda denetim gerçekleştirdi. Ekiplerin koordineli çalışması sonucunda, ortalama 7,5 kilogram ağırlığında yaklaşık 500 kalkan balığına el konuldu.
- 3 / 3
Kaçak avcılık yaptığı belirlenen şahıslara idari yaptırımlar uygulandı. Yetkililer, sürdürülebilir balıkçılığın sağlanması ve deniz ekosisteminin korunması amacıyla sahil şeridi ve balıkçı barınaklarındaki denetimlerin aralıksız olarak devam edeceğini bildirdi.
- 19:1415 Temmuz gecesi FETÖ'nün darbe kontrol ağı: 'Askerlere direnmeyin' talimatından algı operasyonuna uzanan şok gerçekler
- 19:04Bursa itfaiyesi, Haziran ayında 2 bin 749 olaya müdahale etti
- 18:55Elazığspor şampiyonluk için sahaya iniyor: Hazırlıklar başlıyor
- 18:46Aksakallı, şehit Ömer Halisdemir’in kabrini ziyaret etti: '15 Temmuz, tarihi bir dönüm noktasıdır
- 18:33Ortaca alevlere teslim: Orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor!











