Kamp karavan derneği Kula Jeoparkında doğa ve kültür keşfine çıktı
- 3 / 1
Manisa Kamp Karavan Derneği (MAKKDER) üyeleri, karavanlarıyla Kula ilçesine gelerek Kula Jeoparkında iki gün süren kamp etkinliği düzenledi.
- 3 / 2
Etkinlik boyunca dernek üyeleri, Kulanın tarihi ve doğal güzelliklerini keşfederek ilçenin turistik alanlarını yerinde inceledi. Katılımcılar, Pazar sabahı çevre bilincini artırmak amacıyla çöp toplama etkinliği de gerçekleştirdi. Bu etkinliğe, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kula İlçe Başkanı Esen Çınar ve yönetim kurulu üyeleri de katılarak destek verdi.
- 3 / 3
Etkinliğin organizasyonunda MAKKDER Kula Temsilcisi Hurşit Cevahirin önemli bir rolü oldu. Başkan Ali Yerkikaya, “Bu kez rotamızı tarihi ilçemiz Kula’ya çevirdik. Doğal ve kültürel zenginlikleri gezdik ve çevre temizliği konusunda farkındalık oluşturmak istedik” dedi. CHP Kula İlçe Başkanı Esen Çınar da, dernek üyelerine teşekkür ederek Kulanın tanıtımına katkıda bulunduklarını ifade etti. Dernek üyeleri, Kula Jeoparkının doğal güzelliklerine hayran kalarak yeniden gelmeyi planladıklarını belirtti.
- 00:00Şimşek duyurdu: Reel sektöre devasa kredi paketi!
- 23:52Marmaris'te 15 Temmuz ruhu yaşatıldı: Şehitler ve gaziler unutulmadı
- 23:4440 yıllık füze sistemini emekliye ayırıyorlar: Yerine radarlardan kaçabilen nükleer füze geliyor
- 23:35Avrupa'da sıcak hava dalgası vurdu: 3 nükleer reaktör acil kapatıldı
- 23:26NATO'da büyük füze hamlesi: 10 Avrupa ülkesi bir araya geldi











