Jandarma, çocuklara haklarını öğretmeye devam ediyor

  • 5 / 1 Jandarma, çocuklara haklarını öğretmeye devam ediyor 0

    Erzurum İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği, 'Dünya Çocuk Hakları Günü' dolayısıyla önemli bir etkinlik düzenledi.

  • 5 / 2 Jandarma, çocuklara haklarını öğretmeye devam ediyor 1

    Etkinlik, Aziziye İlçe Jandarma Komutanlığı'nın sorumluluk alanındaki Başçakmak İlkokulu'nda gerçekleştirildi. Öğrencilerle bir araya gelinerek, Dünya Çocuk Hakları Günü'nün anlamı ve önemi hakkında bilgilendirme yapıldı.

  • 5 / 3 Jandarma, çocuklara haklarını öğretmeye devam ediyor 2

    Yapılan açıklamada, 'Çocuklarımızın hakları konusunda farkındalık oluşturulmasına yönelik çeşitli faaliyetler icra edilmiştir. Öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edilmiştir. Erzurum İl Jandarma Komutanlığı, çocuklarımızın güvenliği, eğitimi, haklarının korunması ve bilinçlendirilmesine yönelik çalışmalarına kararlılıkla devam etmektedir' ifadelerine yer verildi.

  • 5 / 4 Jandarma, çocuklara haklarını öğretmeye devam ediyor 3

  • 5 / 5 Jandarma, çocuklara haklarını öğretmeye devam ediyor 4