İznik'te kuraklık bitti, bu kez taşkınlar başladı: Tarım arazileri sular altında kaldı, göl kahverengiye döndü!
- 6 / 1
Bursa'nın İznik ilçesi, uzun süren kuraklığın ardından gelen şiddetli sağanak yağışların yol açtığı taşkınlarla mücadele ediyor. Kısa sürede etkisini artıran yağışlar, kurumuş dere yataklarını doldururken, bazı dereler taştı ve çevredeki tarım arazilerine zarar verdi.
- 6 / 2
Tepelerden ve dere yataklarından sürüklenen çamurlu sular, bölgedeki yaşamı olumsuz etkiledi. Bu çamurlu suların İznik Gölü'ne ulaşmasıyla birlikte, gölün rengi kahverengiye döndü. Yoğun yağışlar nedeniyle çok sayıda tarım arazisi sular altında kalırken, ekili ürünler büyük zarar gördü. Çiftçiler, yaşanan bu durum karşısında ciddi mağduriyet yaşadıklarını belirtti.
- 6 / 3
Taşkınlar sadece tarım arazilerini değil, bölgedeki hayvanları da olumsuz etkiledi. Bazı hayvanlar suyun ortasında mahsur kalırken, bölge sakinleri kendi imkanlarıyla hayvanları kurtarmaya çalıştı. Yaşanan bu olumsuzluklar, vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı.
- 6 / 4
- 6 / 5
- 6 / 6
- 13:40Mantar toplarken kayalıklardan düşen imam ağır yaralandı
- 13:30Bitez sahili düzene giriyor: Bodrum Belediyesi devraldı
- 13:25Bakan Ersoy: Venezuela’nın yanında olmaya devam edeceğiz
- 13:15Yapay zeka rüzgarı Asya borsalarını coşturdu: Güney Kore liderliği kaptı!
- 13:12BODRUM'DA TİYATROYA HÜCUM! "RUS GELİN" TATİLCİLERİ SAHNEYE KİLİTLEDİ











