İzmir Kültür Yolu Festivali, kültür ve sanat buluşması olarak devam ediyor

  • 4 / 1 İzmir Kültür Yolu Festivali, kültür ve sanat buluşması olarak devam ediyor 0

    AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, İzmir Kültür Sanat Fabrikası'nda düzenlenen sergileri ziyaret etti. Bu etkinlik, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ile birlikte gerçekleştirildi.

  • 4 / 2 İzmir Kültür Yolu Festivali, kültür ve sanat buluşması olarak devam ediyor 1

    İnan, festivalin İzmir’in kültürel hayatına katkı sağladığını dile getirerek, “Bu yıl festivalimizi Cemil Tugay’ın ev sahipliğinde çok daha güçlü bir şekilde gerçekleştiriyoruz” ifadelerini kullandı. Festivalin her yıl büyük bir heyecanla karşılandığını belirten İnan, etkinliğin gençler ve esnaf tarafından sahiplenildiğini de sözlerine ekledi.

  • 4 / 3 İzmir Kültür Yolu Festivali, kültür ve sanat buluşması olarak devam ediyor 2

    İzmir Kültür Sanat Fabrikası'nın şehirdeki kültürel faaliyetlerdeki önemine dikkat çeken İnan, buranın şehrin kültürel hayatının merkezi olacağını vurguladı. Ayrıca, “Bugüne kadar yaklaşık 2 milyon ziyaretçimiz oldu” diyerek, festivalin geniş bir katılıma sahip olduğunu ifade etti. İnan, etkinliklerin 9 gün boyunca süreceğini de belirterek İzmirlileri davet etti.

  • 4 / 4 İzmir Kültür Yolu Festivali, kültür ve sanat buluşması olarak devam ediyor 3