İzmir Ekonomi Üniversitesi'nden girişimcilere büyük destek

  • 5 / 1 İzmir Ekonomi Üniversitesi'nden girişimcilere büyük destek 0

    İzmir Ekonomi Üniversitesi, Teknopark İzmir ve İnci Holding iş birliğiyle kurulan ‘BİGG ASSİST’ adlı girişim, kendi işini kurmak isteyen girişimcilere önemli fırsatlar sunuyor.

  • 5 / 2 İzmir Ekonomi Üniversitesi'nden girişimcilere büyük destek 1

    Bilişim, biyoteknoloji, makine ve yazılım gibi çeşitli alanlarda projeler geliştiren 6 girişimci, BİGG ASSİST Hızlandırma Programı’ndan eğitim ve rehberlik alarak TÜBİTAK’tan toplam 9 milyon 450 bin TL hibe kazandı. Programa katılan girişimciler, iş fikirlerini geliştirmek için 180 saatlik eğitim aldılar ve iş kliniği uzmanlarıyla birebir görüşmeler yaparak destek aldılar.

  • 5 / 3 İzmir Ekonomi Üniversitesi'nden girişimcilere büyük destek 2

    Girişimciler, araştırma ve geliştirme faaliyetlerini sürdürecek, projelerinin prototiplerini yapacak ve potansiyel müşterilere ulaşmak için çalışacaklar. Uzun vadede ise yenilikçi çözümlerini ulusal ve uluslararası pazarlara taşıyarak sürdürülebilir şirketler kurmayı hedefliyorlar. İzmir Ekonomi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Efe Biresselioğlu, üniversitenin bilimsel bilgiyi topluma kazandırma sorumluluğu taşıdığını vurguladı.

  • 5 / 4 İzmir Ekonomi Üniversitesi'nden girişimcilere büyük destek 3

  • 5 / 5 İzmir Ekonomi Üniversitesi'nden girişimcilere büyük destek 4