İzmir'de yarıyıl tatili başladı, 721 bin 862 öğrenci karne sevinci yaşadı
- 5 / 1
İzmir'de 2025-2026 eğitim öğretim yılının ilk dönemi sona erdi ve 721 bin 862 öğrenci karne alarak yarıyıl tatiline girdi. Türkiye genelinde olduğu gibi İzmir'de de öğrenciler karne heyecanı yaşadı, kentteki tüm okullarda tatil başladı.
- 5 / 2
Bayraklı Şehit Polis Fethi Sekin İlkokulu'nda düzenlenen karne törenine İzmir Valisi Süleyman Elban, İzmir Vali Yardımcısı Erkan Karahan, İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İlker Eraslan ile İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Baran Can, Kenan Özdemir, Selviye Bulucu ve Fadime Pelin Aldemir katıldı. Protokol üyeleri, öğrencilerin sevincine ortak oldu.
- 5 / 3
Vali Süleyman Elban ve İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, sınıfları ziyaret ederek tatil heyecanı yaşayan öğrencilerle sohbet etti. Heyet, öğrencilere karnelerini ve yarıyıl tatili hediyelerini takdim etti. Karne dağıtımının ardından protokol üyeleri, öğrenci ve öğretmenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 09:14Kuveyt'te İran füzesi saldırısı: 5 ABD askeri yaralandı
- 09:06Memur maaşlarına temmuzda ne kadar zam gelecek? Merkez Bankası'ndan kritik ipucu!
- 08:59Emeklilere çifte zam müjdesi: Temmuz hesapları netleşiyor
- 08:52Avrupa'da sinsi tehlike: Bebekler bile risk altında, CYBE'lerde rekor artış!
- 08:45Koyun yünü: Doğanın kurtarıcısı olarak geri döndü









