İzmir'de restoranın tereyağı şovunda 2 yaşındaki bebeğin hayatı karardı
- 5 / 1
İzmir Bornova'da, ünlü bir döner restoranında meydana gelen talihsiz bir olayda, 2 yaşındaki Mercan bebek, üzerine dökülen kaynar tereyağı nedeniyle ağır yaralandı. Olay, 14 Eylül 2025 tarihinde yaşandı ve küçük kız, hastaneye kaldırılarak uzun bir tedavi sürecine girdi.
- 5 / 2
Gülçin Demirkol ve ailesi, restoranı ziyaret ettiklerinde, garsonun elindeki kaynar tereyağı dolu tavanın sapı aniden koptu. Bu sırada, Mercan'ın üzerine kaynar yağ döküldü ve acı çığlıkları kısa sürede restoranı paniğe sürükledi. İlk müdahale alışveriş merkezinin revirinde yapıldıktan sonra, Mercan Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Yapılan incelemelerde, küçük kızın vücudunda derin 2. derece yanıklar tespit edildi.
- 5 / 3
Yaşanan bu olayın ardından anne Gülçin Demirkol, restoranlardaki tereyağı şovlarının yasaklanmasını talep etti. Kızının yaşadığı ağır acıları ve tedavi sürecini gözyaşlarıyla anlatan Demirkol, yaşananların sadece fizyolojik değil, psikolojik olarak da ailelerini derinden etkilediğini belirtti. Kızının konuşma yetisini kaybettiğini ve tedavisinin hala devam ettiğini ifade etti. Demirkol, restoranın yetkilileriyle hiçbir şekilde ilgilenmediğini ve sadece garson ile müdürün sorumlu tutulduğunu belirterek, asıl suçluların şirket yöneticileri olduğunu vurguladı. "Bu şovlar tamamen yasaklanmalı" diyerek çağrıda bulundu.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 19:05Manisa'da trafik kazası: 2 çocuk yaralı
- 18:57Sındırgı'da kamyon devrildi: Sürücü kabinde sıkıştı, itfaiye kurtardı
- 18:49Çanakkale'de çay bardağına sığmayan dev kirazlar hasat ediliyor
- 18:41Kütahya'da tarım arazileri ve ürünler titizlikle incelendi
- 18:33Trafikte tehlikeli hareket eden sürücülere toplam 22 bin lira ceza










