İzmir'de güneşli havayla birlikte sahile akın oldu

  • 7 / 1 İzmir'de güneşli havayla birlikte sahile akın oldu 0

    İzmir’de, uzun süredir devam eden yağışlı havaların ardından güneşin kendini göstermesiyle birlikte, vatandaşlar dışarıya çıktı.

  • 7 / 2 İzmir'de güneşli havayla birlikte sahile akın oldu 1

    Güzel havayı değerlendirmek isteyen İzmirliler, sahil şeritlerinde ve meydanlarda kalabalık oluşmasına neden oldu. Özellikle Konak Atatürk Meydanı ve sahil bandında büyük bir yoğunluk gözlemlendi. Hafta sonu tatilini ve güneşli havayı fırsat bilerek dışarı çıkan insanlar, ana caddelerde de hareketliliği artırdı.

  • 7 / 3 İzmir'de güneşli havayla birlikte sahile akın oldu 2

    Vatandaşların sokağa çıkmasıyla toplu taşıma araçlarında da yoğunluk yaşandı. Vapur seferlerinde doluluk oranı arttı, tramvay ve metro istasyonlarında da kalabalık oluştu. Güneşli havanın tadını çıkarmak isteyenler, sahil kenarlarında yürüyüş yaparak ve deniz havası alarak keyifli vakit geçirdi. İzmir'de üniversite eğitimi gören Kazakistanlı öğrenci Diana Yermeshova, yağmurdan sonra gelen sıcak havayı fırsat bilerek arkadaşlarıyla dışarıda vakit geçirdiğini ifade etti. Diğer bir vatandaş Gözde Koç ise, okulların tatil olmasını ve havanın güzel olmasını değerlendirerek çocuklarıyla birlikte sahile geldiğini belirtti.

  • 7 / 4 İzmir'de güneşli havayla birlikte sahile akın oldu 3

  • 7 / 5 İzmir'de güneşli havayla birlikte sahile akın oldu 4

  • 7 / 6 İzmir'de güneşli havayla birlikte sahile akın oldu 5

  • 7 / 7 İzmir'de güneşli havayla birlikte sahile akın oldu 6