İzmir'de engelli bakımevinde yangın: 12 kişi yaralandı
- 6 / 1
İzmir'in Gaziemir ilçesinde bulunan dört katlı bir engelli bakımevinde akşam saatlerinde çıkan yangın büyük panik yarattı. Yangın, Dokuz Eylül Mahallesi'nde yer alan özel bir bakımevinde henüz belirlenemeyen bir nedenle başladı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi ve ambulans sevk edildi.
- 6 / 2
- 6 / 3
İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekiplerinin hızlı ve etkili müdahalesi sayesinde yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Yaklaşık 100 engelli vatandaş, görevliler ve ekiplerin yardımıyla güvenli bir şekilde tahliye edildi. Ekiplerin zamanında müdahalesi olası bir faciayı önledi.
- 6 / 4
- 6 / 5
Yangın sırasında oluşan yoğun duman nedeniyle 12 engelli vatandaş dumandan hafif şekilde etkilendi. Etkilenen vatandaşlar, olay yerine gelen ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi. Yangının çıkış nedeni ile ilgili soruşturma başlatıldı.
- 6 / 6



- 13:52Bodrum açıklarında 15 düzensiz göçmen ve 2 şüpheli yakalandı
- 13:43Erzurum Tanıtım Günleri'ne 500 binden fazla ziyaretçi katıldı
- 13:31Motosikletçilerden lösemi hastası çocuğa moral ziyareti
- 13:21Eskişehir İl Sağlık Müdürü Bildirici, toplantıya katıldı
- 13:12130 yıllık Osmanlı sancağı antika fuarında ilgi gördü










