İzmir'de doğayla buluşma festivali: Balkon ve bahçe bitkileri coşkusu
- 12 / 1
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Balkon ve Bahçe Bitkileri Festivali, bu yıl da Kültürpark’ta rengârenk çiçeklerle doldu ve binlerce ziyaretçiyi ağırladı.
- 12 / 2
Festivalin açılışında konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, "İnsanlar doğayla iç içe yaşasın istiyoruz" diyerek, etkinliğin amacını vurguladı. Başkan Tugay, festivalin, hem şehir halkına hem de üreticilere önemli bir fırsat sunduğunu belirtti. Üreticilerin kendi yetiştirdikleri ürünleri doğrudan tüketicilere ulaştırmasının büyük bir memnuniyet yarattığını ifade etti. Ayrıca, kırsal alanlardan gelen üreticilere de destek verdiklerini ekledi.
- 12 / 3
İzmir’in doğayla barışık bir şehir olduğunu dile getiren Tugay, "İzmirliler doğayı sever. Kent merkezinde daha fazla yeşil alan ve bitki olması için çalışıyoruz" şeklinde konuştu. Festivalin, hem şehrin güzelleşmesine hem de insanların mutluluğuna katkıda bulunduğunu belirtti. Sonbahar ve ilkbaharda düzenlenmeye devam edilecek olan festivalin, İzmir’in yeşil yüzünü daha da öne çıkaracağını ifade etti. Festivalde, 54 üretici stant açtı ve 15 bin ücretsiz fide dağıtılması hedeflendi. Ayrıca, çocuklar için çeşitli etkinlikler ve boyama alanları oluşturuldu. İzmir’in rengarenk hale geldiği bu organizasyonda, konuklara konserler ve atölyelerle dolu bir program sunulacak.
- 12 / 4
- 12 / 5
- 12 / 6
- 12 / 7
- 12 / 8
- 12 / 9
- 12 / 10
- 12 / 11
- 12 / 12
- 04:07Türkiye'nin dev bankası Kazaklara satılıyor: Kaspi.kz onay aldı
- 03:55ABD ekonomisi alarm veriyor: Cari açık beklentileri fırladı, 226,8 milyar dolara ulaştı!
- 03:45Son dakika: Japonya ve Venezuela'da büyük depremler meydana geldi
- 03:36Kuş gribi paniği: Avustralya'dan ithalat durdu, bir ülke kapıları kapattı!
- 03:25Avustralya'da nehir yataklarına çakıl eklenerek ekosistem geri kazandırılıyor











