İzmir'de akaryakıt istasyonu satışı sahte senetle dolandırıcılık girişimi
- 3 / 1
İzmir'de akaryakıt istasyonu sahibi Sevgül Tatlıdere, 19 milyon TL'ye satışa çıkardığı istasyonu almak isteyen dolandırıcılar tarafından sahte senetle dolandırılmaya çalışıldı.
- 3 / 2
Sevgül Tatlıdere, eşi Şahin Tatlıdere ile birlikte akaryakıt istasyonunu satmak için emlakçısıyla iletişime geçti. 4 Aralık'ta satış ilanı verildi. Bir gün sonra, satın almak istediğini belirten bir kişi aradı. Ancak, alıcı olduğu öne sürülen N.U., son anda satışı iptal etti ve durumu daha karmaşık hale getirdi.
- 3 / 3
Günler sonra Tatlıdere, evine gelen bir icra tebligatıyla şok oldu. İstasyonun satış bedeli 19 milyon TL olan sahte bir senet düzenlendiği ortaya çıktı. Kendi imzasının taklit edildiğini fark eden Tatlıdere, hemen savcılığa başvurdu ve dolandırıcıların yakalanmasını talep etti. Tatlıdere, dolandırıcıların kendisini tapu dairesinden bulduğunu söyleyerek, yaşadığı bu durumun kendisini derinden etkilediğini ifade etti. Olayın ardından yaşadığı stresi ve belirsizliği dile getiren Tatlıdere, dolandırıcılara karşı dikkatli olunması gerektiği konusunda uyarıda bulundu.
- 03:59Almanya'da ehliyet sisteminde devrim: Gençler direksiyon başında ezber bozuyor
- 03:50Fas'ta su krizine çözüm: Sis hasadı devrim niteliğinde
- 03:40Ekonominin Nabzı Yükseliyor: Dış Ticaret Açığı Rekor Kırdı!
- 03:29Varlık barışı geri dönüyor: 2027'ye kadar fırsatlar sunuluyor
- 03:20Haziran ayında sofralar karıştı: Meyveler uçtu, sebzeler ucuzladı!











