İZKİTAP - 7. İzmir Kitap Fuarı, Nisan'da edebiyat tutkunlarını bekliyor
- 3 / 1
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde, İZFAŞ ve TACT Fuarcılık iş birliğiyle düzenlenecek olan İZKİTAP - 7. İzmir Kitap Fuarı, 17-26 Nisan 2026 tarihleri arasında Kültürpark’ta kapılarını açacak.
- 3 / 2
Fuar, yayınevleri, sahaflar, sivil toplum kuruluşları ve medya kuruluşlarının katılımıyla İzmir'i 10 gün boyunca edebiyat ve yayıncılık dünyasının önemli buluşma noktalarından biri haline getirecek. Ziyaretçiler, yeni yayımlanan eserlerle tanışma ve edebiyat dünyasının önemli isimleriyle buluşma fırsatı elde edecek.
- 3 / 3
Bu yılki fuarın onur konuğu, çağdaş Türk edebiyatının güçlü isimlerinden Oya Baydar olacak. Roman ve denemeleriyle tanınan Baydar, fuar kapsamında düzenlenecek olan söyleşilerde ve imza etkinliklerinde okurlarıyla bir araya gelecek. Ayrıca, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı da kapsayan etkinlikler sayesinde çocuklara yönelik özel programlar düzenlenecek. İzmir Kitap Fuarı, her yıl artan ziyaretçi sayısı ve zenginleşen etkinlik içeriğiyle kentin kültür-sanat yaşamına canlılık katmaya devam ediyor. Fuar, 10.00-20.00 saatleri arasında ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek. Detaylar için kitapizmir.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
- 17:25Üniversite kampüsü girişinde feci kaza: 2 öğrenci yaralandı
- 17:14Uluabat Gölü'nde su seviyesi düştü; hobi evleri yeniden görünür oldu
- 17:04Kütahya'da feci kaza: Motosiklet ciple çarpıştı, ortalık karıştı!
- 16:54Bursa'da orman yangınlarına karşı eğitim: Cezalar ağırlaşıyor
- 16:44Robotlar işçi kıyımına mı yol açıyor? GM'de 1000 işçi kovuldu, ortalık karıştı











