İtalya bayraklı dev kruvaziyer gemi 2500 yolcuyla Marmaris'e demirledi
- 4 / 1
Avrupa'nın en güvenli limanlarından biri olarak kabul edilen Muğla'nın Marmaris ilçesi Gümrüklü Limanı'na, İtalya bayraklı Aidastella adlı dev kruvaziyer gemisi demir attı. Sabah saatlerinde limana ulaşan gemide toplam 2500 yolcu ve 1200 mürettebat bulunuyordu.
- 4 / 2
253 metre uzunluğa, 14 güverteye ve 1097 kabine sahip olan Aidastella gemisinin yolcularının büyük çoğunluğunu Alman turistler oluşturdu. Gümrük işlemlerinin tamamlanmasının ardından turistler, ilçenin doğal ve tarihi güzelliklerini keşfetmek amacıyla tur otobüsleriyle gezilere katıldı. Turlara katılmayan bazı yolcular ise Marmaris ilçe merkezinde alışveriş yapmayı, sahil boyunca yürüyüş yapmayı ve plajlarda dinlenmeyi tercih etti.
- 4 / 3
Sezon sonunda ilçeye önemli bir canlılık getiren yolcu gemilerinden Aidastella, gün batımının ardından rotasını Yunanistan'ın Mikonos Adası'na çevirecek.
- 4 / 4
- 12:24Fethiye toptancı halinin çehresi değişiyor: Modern yol çalışması hız kesmeden sürüyor
- 12:19TÜRK DÜNYASINI BİRLEŞTİRECEK DİJİTAL HAMLE: TÜDSES RESMEN TANITILDI
- 12:14Muğla'nın kardeş kenti Romanya'da önemli görüşmeler yapıldı
- 12:03Bodrum belediye meclisinde kaçak yapı ve kalyon iddiası: başkan çevrecilere söz verdi
- 12:01Aysu Türkoğlu’ndan Tsugaru Boğazı’na zorlu hamle











