İstanbuldan kaçış: Ovacıkaşı ailesi doğanın kollarında yeni bir hayata adım attı

  • 7 / 1 İstanbuldan kaçış: Ovacıkaşı ailesi doğanın kollarında yeni bir hayata adım attı 0

    İstanbulda yaşayan Ovacıkaşı Ailesi, şehir hayatının yoğunluğundan bunalarak yeni bir yaşam tarzı benimsemeye karar verdi. 3 kişilik aile, 3 ay önce doğayla iç içe, huzurlu bir yaşam sürmek için karavan alarak yola çıktı.

  • 7 / 2 İstanbuldan kaçış: Ovacıkaşı ailesi doğanın kollarında yeni bir hayata adım attı 1

    Bülent Ovacıkaşı, eşi Elif Ovacıkaşı ile birlikte 5 yıl önce evlendi ve kısa bir süre sonra İdil adını verdikleri kızları dünyaya geldi. Kızları 4 yaşına geldiğinde, ailenin yaşam tarzında köklü bir değişiklik yapma kararı aldılar. Bülent, "Bu kararımızı hayata geçirmek için karavan aldık. Daha sonra da ‘evimiz tekerlek’ diyerek İstanbul’dan yola çıktık," dedi. Şu anda Marmaris sahillerinde yaşayan aile, doğanın tadını çıkarıyor.

  • 7 / 3 İstanbuldan kaçış: Ovacıkaşı ailesi doğanın kollarında yeni bir hayata adım attı 2

    Elif Ovacıkaşı, tabiatla iç içe olmanın kendilerine mutluluk verdiğini belirtti. Aile, sabahları sahilde uyanıp yürüyüş yaparak güne başlıyor. Karavanları sayesinde istedikleri yerde konaklama fırsatı buluyorlar. Doğanın sesleriyle iç içe yaşamaktan oldukça memnun olduklarını vurgulayan aile, lüks eşyalardan ve kalabalık şehir yaşamından uzak durarak basit ama mutlu bir hayat sürüyor. Elif Ovacıkaşı, çamaşırlarını elde yıkayarak doğal yaşamın tadını çıkarıyor ve bu radikal kararlarının kendilerine yeni bir yön verdiğini ifade etti.

  • 7 / 4 İstanbuldan kaçış: Ovacıkaşı ailesi doğanın kollarında yeni bir hayata adım attı 3

  • 7 / 5 İstanbuldan kaçış: Ovacıkaşı ailesi doğanın kollarında yeni bir hayata adım attı 4

  • 7 / 6 İstanbuldan kaçış: Ovacıkaşı ailesi doğanın kollarında yeni bir hayata adım attı 5

  • 7 / 7 İstanbuldan kaçış: Ovacıkaşı ailesi doğanın kollarında yeni bir hayata adım attı 6