İstanbul Valiliği, LGS Birincilerini Ödüllendirdi

  • 3 / 1 İstanbul Valiliği, LGS Birincilerini Ödüllendirdi 0

    İstanbul Valiliği, 2025 Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan 158 öğrenciyi büyük bir törenle ödüllendirdi. 'Türkiye Yüzyılı Çocukları-2025 LGS Birincileri' programı kapsamında düzenlenen etkinliğe İstanbul Valisi Davut Gül, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Mücahit Yentür, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrencilerin aileleri katıldı.

  • 3 / 2 İstanbul Valiliği, LGS Birincilerini Ödüllendirdi 1

    Valilikte düzenlenen törende öğrencilere başarı belgeleri takdim edildi. Her öğrenciye 5 bin TL tutarında burs, tam altın verilirken, Anadolu’yu gezmeleri için 4 adet uçak bileti hakkı da tanındı. Ayrıca, İstanbul Çocukları Vakfı aracılığıyla 9 ay boyunca burs verilmesi de kararlaştırıldı. Bu desteklerin öğrencilerin eğitim hayatlarına katkı sağlaması hedefleniyor.

  • 3 / 3 İstanbul Valiliği, LGS Birincilerini Ödüllendirdi 2

    İstanbul Valisi Davut Gül, yaptığı konuşmada öğrencilerin başarısından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gül, 'Bu çocuklar bu millete çok hayırlı hizmetler verecek' diyerek öğrencilere olan güvenini ifade etti. Başarı bursları ve Anadolu gezisi imkanıyla öğrencilere destek olunacağını vurguladı. Öğrencilere kendileri olmaları ve ailelerine bağlı kalmaları tavsiyesinde bulundu.