İstanbul'da gururumuz: Kıvanç ve Buğra, pentatlonda yarı finalde
- 8 / 1
İstanbul ev sahipliğinde devam eden 2026 Avrupa Büyükler Modern Pentatlon Şampiyonası'nda ülkemiz adına iki sporcumuz, Kıvanç Taşyaran ve Buğra Ünal, bireysel erkekler kategorisinde yarı finale adlarını yazdırarak bizleri gururlandırdı.
- 8 / 2
Burhan Felek Spor Kompleksi'nin ev sahipliği yaptığı heyecan dolu şampiyonada, erkekler kategorisinde toplam 76 sporcu A, B ve C gruplarında ter döktü. Bu zorlu elemelerde her gruptan ilk 12 sırada yer alan sporcular, bir üst tura, yani yarı finale yükselme hakkı kazandı. Milli sporcularımız Kıvanç Taşyaran ve Buğra Ünal da bu başarıyı göstererek adlarını yarı finale yazdıran isimler oldu.
- 8 / 3
Kıvanç ve Buğra, eskrim, engel parkuru, yüzme ve laser run gibi disiplinlerde sergiledikleri üstün performansla toplamda 1555 puan topladı. Bu puanlar, kendilerine yarı final müsabakalarında mücadele etme fırsatı sundu. Erkekler yarı final müsabakaları ise 7 Ağustos Cuma günü gerçekleştirilecek. Bu önemli başarıya ulaşamayan diğer milli sporcularımız Muhammed Emir Kurtulan, Jan Demir Vurdum, Arda Meriç, Ali Akaydın, Barış Doğu Çelik ve Mehmet Doruk Özkan ise elemelerde elenerek şampiyonaya veda etti. Şampiyona, yarın kadınlar yarı final müsabakalarıyla devam edecek.
- 8 / 4
- 8 / 5
- 8 / 6
- 8 / 7
- 8 / 8
- 23:05Rusya'da peş peşe gelen suikastler tedirgin ediyor
- 22:57Hürmüz Boğazı krizi çözülüyor mu? Anlaşma taslağı son haline geldi
- 22:48COVID-19 bağışıklığı, kanser tedavisinde devrim yaratma potansiyeline sahip
- 22:39Yaz sıcakları arabaları tehlikeli hale getiriyor: O eşyaları ASLA aracınızda bırakmayın!
- 22:31Muhammed Salah, Trabzon'a geldi: Taraftar coşkusu dorukta










