Isparta'da yasa dışı hayvan ticaretine şok baskın: 33 şeker planörü ve 2 Arap tavşanı kurtarıldı!
- 3 / 1
Isparta'da kolluk kuvvetlerince yasa dışı yaban hayvanı ticaretine yönelik düzenlenen operasyonda, kaçak yollarla alınıp satıldığı belirlenen çok sayıda yasaklı tür ele geçirildi.
- 3 / 2
Edinilen bilgilere göre, Isparta polisi tarafından iki farklı adrese eş zamanlı olarak gerçekleştirilen baskında, yasal belgesi olmayan ve satışı yasak olan tam 33 adet şeker planörü ile 2 adet Arap tavşanı tespit edildi. Bu hayvanların yasa dışı yollarla bulundurulduğu ve ticaretinin yapıldığı anlaşıldı.
- 3 / 3
Operasyon sonucunda kurtarılan şeker planörleri ve Arap tavşanları, Doğa Koruma ve Milli Parklar ekiplerine teslim edildi. Hayvanlar için gerekli rehabilitasyon süreci başlatılırken, yasa dışı yaban hayatı ticaretiyle uğraşan ilgili şahıs hakkında ise idari işlem uygulandığı öğrenildi. Yetkililer, bu tür mücadelelerin kararlılıkla süreceği mesajını verdi.
- 02:28ABD ordusunun imajı sarsılıyor: Askerler zor durumda
- 02:18Trump'tan İran'a şaşırtan barış çağrısı: Müzakereler yeniden mi?
- 02:08Mısır'da devasa bir tapınak keşfedildi: Senato sanılan yapı, gerçek kimliğini ortaya çıkardı!
- 01:59Erzincan'da bisikletli genç, ticari taksiyle çarpıştıktan sonra yaşamını yitirdi
- 01:49Fener balıkları evrimle değişti: Okyanusun derinliklerinde ışık gösterisi










