İranlı bilgisayar korsanları, Netanyahu'nun özel kalem müdürüne sızdı
- 3 / 1
İran ile bağlantılı 'Hanzala' adlı bilgisayar korsanı grubu, 'Bibi Gate' adını verdikleri siber saldırı kapsamında İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun Özel Kalem Müdürü Tzachi Braverman’a ait cep telefonuna erişim sağladığını iddia etti.
- 3 / 2
Siber saldırı sonucunda, Braverman'ın telefonundaki 110 sayfalık rehberin ele geçirildiği ve gizli verilere ulaşıldığı öne sürüldü. Hanzala grubu, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada çok sayıda gizli bilgiye sahip olduklarını belirtti.
- 3 / 3
Grup, 'Her şey elimizde. Gizli anlaşmalar, şifreli sohbetler, utanç verici ahlaki ve mali kaçamaklar, güç istismarı, suç, şantaj ve rüşvetler' diyerek tehditkar bir açıklama yaptı. Hanzala, Braverman'a ait olduğu iddia edilen özel partilere ait görüntülerin yanı sıra kişisel fotoğrafları da paylaştı.
- 15:1515 Temmuz gecesi Meclis'te yaşananlar: Milletvekili Keşir o anları anlattı, 'kan hafızamız canlandı
- 15:06Menteşe'de darp edilen kadın hastanede hayatını kaybetti
- 14:56Vali Makas'tan 15 Temmuz mesajı: Çıplak ellerle ihanete dur denilen o gün
- 14:47DENİB Başkanı Uğurlu: İmalat sanayine sağlanan 1 trilyon TL’lik finansman, rekabet gücünü artıracak
- 14:37Çerçioğlu'ndan 15 Temmuz mesajı: Milletimiz dünyaya ders verdi











