İnönü Yaylası'nda kar keyfi: UTV'lerle beyaz cennette unutulmaz anlar
- 7 / 1
Kocaeli'nin Başiskele ilçesindeki İnönü Yaylası, yoğun kar yağışıyla bembeyaz bir örtüye büründü. Kar kalınlığının 50 santimetreye ulaştığı bölgede, maceraseverler UTV ve ATV araçlarıyla karla kaplı patikalara çıkarak doğanın tadını çıkardı. Hava sıcaklığının -2 dereceye kadar düştüğü yayla, kartpostallık manzaralarıyla ziyaretçilerine büyüleyici bir kış deneyimi sunuyor.
- 7 / 2
Kar yağışını fırsat bilen doğa tutkunları, UTV ve ATV'leriyle İnönü Yaylası'nın karlı yollarında keyifli bir gün geçirdi. Grup, hem doyasıya eğlenme fırsatı buldu hem de drone ile havadan çekilen görüntülerle unutulmaz anılar biriktirdi. Sakarya'nın Pamukova ilçesi ile Kocaeli'nin Başiskele ilçesi sınırında yer alan yayla, bir haftadır aralıklarla devam eden kar yağışıyla adeta beyaz bir cennete dönüştü.
- 7 / 3
UTV'leriyle yaylaya ulaşan Mehmet Ali Kaşka, karın kendileri için saflığı temsil ettiğini ve ruhlarına iyi geldiğini belirtti. Kaşka, "Kar yağışı sadece bir eğlence değil, aynı zamanda barajların ihtiyacı olan suyu da karşılıyor. Umarım bütün ülkemizin her bölgesinde bol yağışlı geçer ve küresel ısınmayla beraber bu sorunları daha rahat atlatırız" dedi. İnönü Yaylası'ndaki bu beyaz güzellik, hem maceraseverler hem de fotoğraf meraklıları için kaçırılmayacak bir kış deneyimi olmaya devam ediyor.
- 7 / 4
- 7 / 5
- 7 / 6
- 7 / 7
- 16:48Kütahya'da alevler nefes kesti: Helikopter havadan müdahale etti
- 16:38Aydın'da 6 bin kişilik Adnan Menderes Stadyumu inşaatı hızla devam ediyor
- 16:28Afyonkarahisar'da akılalmaz kaza: Kargo kamyonu otomobili biçti, 5 yaralı
- 16:18Başkan Mandalinci, mahalle muhtarlarıyla önemli bir toplantı gerçekleştirdi
- 16:08Susurluk otoyolunda akılalmaz kaza: Cip ve kamyon çarpıştı, bir kişi hastanelik oldu!











