İnegöl'ün özel başkanı: Can Ahmet Haymana'nın başarı hikayesi
- 9 / 1
Bursa'nın İnegöl ilçesinde, belediyenin '+1 Başkanı' olarak tanınan down sendromlu Can Ahmet Haymana, belediye personelinin gözdesi haline geldi.
- 9 / 2
29 yaşındaki Haymana, 3 yıl önce İnegöl Belediyesi'nin sosyal sorumluluk projesi kapsamında Belediye Başkanı Alper Taban’ın makamında oluşturulan 'Başkan +1' ofisinde görev almaya başladı. Hafta içi her gün takım elbisesini giyip belediyeye gelerek sorumluluk ve misyon üstlenen Haymana, toplantılara katılmasının yanı sıra esnafları da denetliyor.
- 9 / 3
Belediye personeline moral veren Haymana, personeller tarafından çok sevilmekte. Can Ahmet Haymana, “Belediye Başkanımız Alper Taban’ı çok seviyorum, o da beni seviyor. Herkese hizmet için çalışıyoruz. İnegöl Belediyesinde 3 yıldır çalışıyorum.” dedi. Belediye Başkanı Alper Taban ise, Haymana hakkında, “Can Ahmet, İnegöl Belediyesi personelimiz. Kendisiyle uyumlu bir şekilde çalışıyoruz. Çok mutluyum, yaklaşık 3 yıl oldu. Can Ahmet’i çok seviyoruz, çok değer veriyoruz. İnşallah o kendisi istediği sürece bu ilişkiyi karşılıklı götüreceğiz.” ifadelerini kullandı.
- 9 / 4
- 9 / 5
- 9 / 6
- 9 / 7
- 9 / 8
- 9 / 9
- 17:1240 yıllık dev mobilya zinciri kepenk indiriyor: Son 2 gün!
- 17:02ABD'li bankalardan ikinci çeyrek bilanço raporları: Rekor gelirler
- 16:50AK Parti Muğla İl başkanı Güngör'den 15 temmuz mesajı
- 16:46Ahmet Yasav: Vatanımızı korumaya devam edeceğiz
- 16:35Bodrum’da “mutlu aile mutlu toplum” sergisi açıldı











