İnegöl'de fırtına paniği: İnşaat alanından yola devrilen ağaç faciayı önledi
- 6 / 1
Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen olayda, şiddetli yağmur ve rüzgarın etkisiyle bir inşaat alanında bulunan devasa bir ağaç kökünden sökülerek sokağa devrildi.
- 6 / 2
Olay, dün gece saat 22.30 sularında Fatih Mahallesi Emniyet Sokak'ta gerçekleşti. İnşaat sahasında yer alan yaşlı ağaç, etkili olan olumsuz hava koşulları nedeniyle aniden köklerinden ayrılarak cadde üzerine devrildi. Bu ani çöküş, çevrede oturanlar için büyük bir gürültüye yol açtı.
- 6 / 3
Gürültüyü duyan mahalle sakinleri durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Kısa sürede olay yerine intikal eden polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemleri alırken, İnegöl Belediyesi'ne bağlı ekipler de çalışmalara başladı. Belediye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde devrilen ağaç, kısa sürede yoldan kaldırıldı ve ulaşım tekrar sağlandı. Olay sırasında yoldan kimsenin geçmiyor olması, olası bir can kaybının veya ciddi yaralanmaların yaşanmasını engelledi.
- 6 / 4
- 6 / 5
- 6 / 6
- 08:58İran petrolüne ABD'den şok karar: Satış izni uzatılmıyor!
- 08:47Altın yatırımcılarını tedirgin eden gelişmeler yaşanıyor
- 08:37Oyuncu Wilma Elles, mobilya firmasına 600 bin TL'lik dava açtı: Fotoğrafları izinsiz kullanılmış!
- 08:27Şiddetli alçak basınç İtalya'nın gökyüzünü kahverengiye boyadı
- 08:17İrlanda'da Tarihi Bir Köy, 20 Milyon Euro'ya Satışa Çıkarıldı










