İncirliova'da trafiği rahatlatacak yeni köprü ve alternatif yol hizmete girdi
- 4 / 1
İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, ilçedeki trafik yoğunluğunu azaltacak ve özellikle öğrencilerin, velilerin ve öğretmenlerin okullara güvenli ulaşımını sağlayacak iki önemli projeyi yerinde inceledi.
- 4 / 2
Başkan Kaya, TOKİ ve Okullar Bölgesi mevkilerinde DSİ iş birliğiyle tamamlanan yeni köprü ve alternatif yol çalışmalarını kontrol etti. Bu çalışmalar kapsamında toplam 3 kilometrelik yeni yol vatandaşların kullanımına sunuldu.
- 4 / 3
Yapılan yeni köprü ve alternatif yol sayesinde, okul giriş ve çıkış saatlerinde yaşanan trafik sıkışıklığının önüne geçilmesi hedefleniyor. Vatandaşlar artık ana yol trafiğine girmeden doğrudan Okullar Bölgesi'ne ulaşabilecek. Başkan Kaya, bu projelerin ilçeye hayırlı olmasını dileyerek, "Aydınlık geleceğimizin teminatı çocuklarımız için eğitime desteklerimizi sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı. Kaya, çalışmalara katkı sağlayan tüm kurum ve paydaşlara teşekkür etti.
- 4 / 4
- 12:02Çin füzesi, ABD uçağını düşürdü iddiası gündemde
- 11:54Fırat Nehri bayramda doldu taştı: Ziyaretçiler akın etti, trafik kilitlendi
- 11:47Adıyaman hastanesinde bıçaklı saldırı: 1 kişi tutuklandı
- 11:4072 yıldır pedal çeviren 85'lik ustadan ilginç tespitler: 'Çırak yetişmiyor, her şey otomasyona döndü
- 11:33Reha Muhtar, Bodrum'da hastaneye kaldırıldı: Sağlık durumu ciddiyetini koruyor









