İlkadım Belediye Başkanı Kurnaz: Vatandaşlarımızın talepleri merkeze alınıyor
- 3 / 1
Buluşmada AK Parti İl Başkan Yardımcısı Emre Başoğlu, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Ersin Kasap, AK Parti İlkadım İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevgi Çakır ve AK Parti İlkadım İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hasan Can Esad da hazır bulundu. Program, AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı ziyaretinin ardından esnaf ziyaretleriyle devam etti. Harp Malülü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ve Eğitime Destek Platformu da ziyaret edildi, vatandaşların talepleri dinlendi ve istişarelerde bulunuldu.
- 3 / 2
Başkan Kurnaz, yaptığı konuşmada birlik ve beraberliğin önemini vurgulayarak, Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda vatandaşlarla buluşmanın mutluluk verici olduğunu ifade etti. İlkadım'da atılan her adımda vatandaşın dinlendiğini ve taleplerinin merkeze alındığını belirtti. Bu buluşmaların ilçenin büyümesi, kalkınması ve geleceğe umutla bakılması için ışık tuttuğunu söyledi. Milletvekili Tokmak ise Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşmada en büyük gücün milletin birliği ve kardeşliği olduğunu vurguladı. İlkadım'ın dinamizmi, genç nüfusu ve çalışkan esnafının bu vizyona önemli katkılar sunacağına inandığını dile getirdi.
- 3 / 3
Kurnaz, İlkadım'ın Türkiye Yüzyılı vizyonuna en güçlü desteği vereceğine inandığını belirterek, buluşmaya katkı sunan herkese teşekkür etti. Tokmak da İlkadım'da gözlemledikleri birlik ve beraberliğin daha güçlü bir gelecek inşa etme konusunda büyük umut verdiğini ifade etti. Herkesin omuz omuza vererek ülkenin daha aydınlık yarınlarına doğru yol almaya devam edeceğini belirtti.
- 15:41Venezuela'da depremler sonrası can kaybı 4 bin 500'ü aştı
- 15:31Başkan Akın'dan 15 Temmuz ruhuna vurgu: 'Millet iradesi her şeyin üstündedir
- 15:22Bodrum'da rüzgarın büyüttüğü yangın söndürüldü
- 15:1515 Temmuz gecesi Meclis'te yaşananlar: Milletvekili Keşir o anları anlattı, 'kan hafızamız canlandı
- 15:06Menteşe'de darp edilen kadın hastanede hayatını kaybetti











