İkinci bahar evleri, Ramazan'da yaşlılar için huzurun adresi oldu
- 4 / 1
Melikgazi Belediyesi’nin yaşlı bireyler için sunduğu İkinci Bahar Evleri, Ramazan ayında kapılarını açarak yaşlılara hizmet vermeye devam ediyor.
- 4 / 2
Melikgazi’deki farklı mahallelerde yer alan İkinci Bahar Evleri, yaşlı bireylerin sosyalleşmelerini ve keyifli zaman geçirmelerini sağlamak için sıcak bir ortam sunuyor. Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Yaşlılarımız bizim kıymetlilerimiz. Onların duasıyla işlerimizde başarı, kalplerimizde huzur buluyoruz. Tecrübeleriyle yolumuzu aydınlatıyorlar” dedi.
- 4 / 3
Ramazan ayı boyunca da hizmet vermeye devam eden İkinci Bahar Evleri, yaşlıların sosyalleşebilmeleri ve keyifli vakit geçirebilmeleri için önemli bir rol üstleniyor. Başkan Palancıoğlu, “Onların mutluluğu bizim mutluluğumuz. Paylaşmanın, bereketin, sevginin arttığı Ramazan ayında yaşlılarımızı ziyaret ediyor, hayır dualarını alıyoruz” şeklinde konuştu. Yaşlı bireylerle gönül köprüleri inşa ettiklerini vurgulayan Palancıoğlu, her yaştan vatandaşa özel hizmetlerle çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.
- 4 / 4
- 14:37Bakan Göktaş'tan şehit aileleri ve gazilere müjde niteliğinde açıklama
- 14:27UBS'ten altın için şaşırtıcı tahminler: Rekor üstüne rekor mu geliyor?
- 14:17Nadir kitaplar tehlikede: Yapay zeka için yok ediliyorlar
- 14:08Germencik inciri için geri sayım başladı: 22. festival 21-27 Eylül'de
- 13:59Fed ve ABD verileri, piyasalarda belirsizliği artırdı










