Iğdır'da tomografi faciası: 1,5 yaşındaki çocuğun kolu balon gibi şişti, iki ameliyat geçirdi
- 3 / 1
Iğdır'da 1,5 yaşındaki Osman Poyraz Meşe, karın ağrısı şikayetiyle götürüldüğü Dr. Nevruz Erez Devlet Hastanesi'nde ilaçlı tomografi çekimi sırasında kolunda ani şişme yaşadı. Annesi Nejla Meşe'nin iddialarına göre, yaşanan ihmaller sonucu çocuk iki ameliyat geçirdi ve kolunda kalıcı izler oluştu. Aile, olayla ilgili sorumlular hakkında dava açtı.
- 3 / 2
Anne Meşe, tomografi odasında ilacın verilmesinden sonra oğlunun kolunun 5-10 saniye içinde balon gibi şişmeye başladığını anlattı. Bağırmasına rağmen kimsenin gelmediğini belirten Meşe, işlem bittikten sonra görevlinin 'Ovalayın geçer' dediğini iddia etti. Durumu doktora bildirdiğinde ise doktorun anjiyokatı çıkarıp ortadan kaybolduğunu öne sürdü.
- 3 / 3
Ortopedi doktorunun müdahalesi sonrası çocuğun aynı gece acil ameliyata alındığı, 16 Kasım'daki ilk ameliyatın ardından 20 Kasım'da ikinci bir ameliyat geçirdiği ve yaklaşık 10 gün hastanede kaldığı bildirildi. Anne Meşe, plastik cerrahın sevk edilse kolun kesilmek zorunda kalabileceğini söylediğini aktararak derin doku hasarı oluştuğunu belirtti.
- 07:18Suudi Arabistan'da şaşırtan manzara: Çöl beyaza büründü!
- 07:08Hakkari-Van yolunda heyelan: 200 metre uzunluğundaki alan etkilendi
- 06:59Dalgınlık 5 Bin Lira'ya Mal Oldu: Döviz Bürosu Çalışanı Yardım İstiyor
- 06:48Bayburt'ta hacı adaylarına yönelik seminer düzenlendi
- 06:39Cem Yılmaz'ın başına gelmeyen kalmadı: Vize kuyruğunda inanılmaz an!










