Hierapolis’te gece müzeciliği sezonu açıldı

  • 3 / 1 Hierapolis’te gece müzeciliği sezonu açıldı 0

    Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın inisiyatifiyle hayata geçirilen 'Gece Müzeciliği' uygulamasında yeni sezon tüm heyecanıyla başladı.

  • 3 / 2 Hierapolis’te gece müzeciliği sezonu açıldı 1

    Denizli’nin gözde turistik noktalarından Pamukkale ve Hierapolis Antik Kenti, 1 Haziran-1 Ekim tarihleri arasında kapılarını gece de ziyaretçilere açacak. Bu uygulama, Türkiye’nin zengin kültürel mirasını her saat diliminde deneyimleme amacını taşıyor ve geçen yıl büyük ilgi görmüştü.

  • 3 / 3 Hierapolis’te gece müzeciliği sezonu açıldı 2

    Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, 1 Haziran-1 Ekim 2026 tarihleri arasında 20 farklı müze ve ören yerinin gecenin atmosferinde ziyaretçilerini karşılayacağını bildirdi. Geçtiğimiz yıl bu uygulama ile 1 milyonun üzerinde ziyaretçi ağırlanmıştı. Nemrut’tan Efes’e, Side’den Zeugma’ya kadar uzanan zengin kültür rotaları ile misafirlere unutulmaz bir deneyim sunulacak.