Hayvansever eczacıya dehşet: Yardım bahanesiyle tuzağa düşürüldü, kemerle boğulmak istendi
- 3 / 1
İzmir'in Selçuk ilçesinde, hayvanlara yardım eli uzatmasıyla tanınan eczacı Beray Yürek, kendisini hayvansever olarak tanıtan bir kişi tarafından tuzağa düşürülerek darbedildi ve kemerle boğulmaya çalışıldı. Olayın ardından tutuklanan şüphelinin belediye personeli olduğu ve işten çıkarıldığı öğrenildi.
- 3 / 2
19 Haziran günü saat 17.30 sularında Yeni Şirince Yolu üzerinde yaşanan olayda, hasta bir sokak köpeği ihbarını değerlendiren eczacı Beray Yürek, bölgeye gittiğinde H.Z. (37) isimli şüphelinin fiziki saldırısına uğradı. İddialara göre, Yürek, şüpheli tarafından feci şekilde darbedilerek kemerle boğulmaya çalışıldı. Saldırıdan yüzünde ve boynunda ciddi darp izleriyle kurtulmayı başaran Yürek, yaşadığı dehşeti jandarmaya bildirdi.
- 3 / 3
Olayın ardından Selçuk İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından kısa sürede yakalanan H.Z., jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Aliağa Şakran Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi. Mağdur Beray Yürek, kendisini hayvansever olarak tanıtan şüphelinin daha önce de kendisiyle iletişime geçtiğini ve hasta bir köpeği gösterme bahanesiyle kendisini bölgeye çağırdığını belirtti. Saldırı sırasında uzun süre mücadele ettiğini ve telefonunun zarar gördüğünü anlatan Yürek, "Hayatta kalmam şans eseri" diyerek yaşadığı korku dolu anları dile getirdi.
- 17:08Manisa'da çilek üreticilerine nefes aldıracak %75 hibeli destek!
- 16:58Babalar Günü'nde çocuklar eğlencenin tadını çıkardı
- 16:46Şehit babaları unutulmadı: Jandarmadan Babalar Günü sürprizi
- 16:37Hakkâri'de kayalıklardan düşen vatandaş, AFAD ve UMKE'nin özverili çalışmalarıyla kurtarıldı
- 16:27İpek Filiz Yazıcı, yeni aşkıyla gün batımında romantizm yaşadı









