Havran'da silahlı saldırı: AK Parti Belediye Meclis Üyesi Mehmet Anıl Yüksel hayatını kaybetti
- 4 / 1
Balıkesir'in Havran ilçesinde yaşanan silahlı saldırıda hayatını kaybeden AK Parti Belediye Meclis Üyesi Mehmet Anıl Yüksel, öğle namazına müteakip Havran Koca Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
- 4 / 2
Cenaze namazına AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, Edremit Ticaret Odası Başkanı Ahmet Çetin, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Tören, yoğun katılım ve gözyaşlarıyla gerçekleşti. Yüksel'in cenazesi, namazın ardından Havran Mezarlığı'na defnedildi.
- 4 / 3
Alınan bilgilere göre, Mehmet Anıl Yüksel önceki gün akşam saatlerinde ilçe merkezinde kimliği belirsiz şahıs ya da şahıslarca silahlı saldırıya uğradı. Ağır yaralanan Yüksel, Edremit Devlet Hastanesi'ne kaldırılmış, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Havran İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, saldırgan veya saldırganların yakalanması için kapsamlı bir soruşturma başlattı. Olayla ilgili incelemeler devam ediyor.
- 4 / 4
- 02:39Dünyanın büyük şehirleri zemine batıyor
- 02:29İngiltere'de kripto yatırımcıları 240 yeni milyoner yarattı
- 02:19İngiltere havalimanlarında veri sızıntısı: 8,7 milyon müşteri etkilendi
- 02:10Yapay zekâ ajanları, Hugging Face'e siber saldırı düzenledi
- 02:00100'den fazla şirket siber saldırılara karşı ortak hareket ediyor









