Hatay'da yatırımlar masaya yatırıldı: Vali Masatlı başkanlığında toplantı yapıldı
- 3 / 1
Hatay Valisi Mustafa Masatlı'nın başkanlığında gerçekleştirilen İl Koordinasyon Kurulu 2026 Yılı 3. Dönem Toplantısı, kentte devam eden yatırımlar ve gelecekteki projeleri değerlendirmek üzere toplandı.
- 3 / 2
Valilikte düzenlenen toplantıda, 2026 yılı 2. dönem rapor özeti masaya yatırıldı. Hatay genelinde sürdürülen projelerin mevcut durumu, kurumlar arası koordinasyon gerektiren konular ve karşılaşılan ihtiyaçlar üzerinde duruldu. Toplantı, yatırımcı kurum ve kuruluşların sunumlarıyla devam etti.
- 3 / 3
2026 yılının ilk yarısında yürütülen çalışmalar kapsamında altyapı, üstyapı, sosyal donatı alanları ve tarihi mirasın yeniden ihyasına yönelik yatırımların son durumu değerlendirildi. Vali Masatlı, kurumlar arasındaki koordinasyon ve iş birliğinin önemine vurgu yaparak, Hatay’ın daha güvenli, modern ve dirençli bir şehir haline gelmesi için çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.
- 14:10Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü, Seydikemer'de hizmetleri mercek altına aldı
- 14:00Samsun'da CHP devir-teslim gerginliği: Eski ve yeni başkan karşı karşıya geldi
- 13:46İran füzeleri çağ atlarken, ABD ucuza kaçıyor: Patriot stokları tükeniyor
- 13:37Muğla'da yaşam süresi artıyor: Ölüm istatistikleri dikkat çekici
- 13:27Altın piyasasında büyük oyun: Merkez bankalarının gizli alımları ortaya çıktı











