Hatay'da köprü çöktü: Nehre düşen gencin cansız bedenine ulaşıldı
- 7 / 1
Hatay’da meydana gelen şiddetli yağışların ardından, köprünün çökmesi sonucu nehre düşen 20 yaşındaki Musa Paşa’nın cansız bedenine ulaşıldı.
- 7 / 2
Meteorolojinin uyarılarında bulunduğu 21 Mayıs’ta etkili olan aşırı yağış, Samandağ ilçesinde Karaçay Nehri’nin taşmasına yol açtı. Taşan nehir, Samandağ ile Antakya’yı bağlayan Karaçay köprüsünün bir bölümünü çökerterek, köprü üzerinde bulunan araçların nehre düşmesine sebep oldu. Olayda 20 yaşındaki Musa Paşa ve 19 yaşındaki Deniz Hoşgel kayboldu.
- 7 / 3
Olay yerine sevk edilen AFAD ve Hatay Büyükşehir Belediyesi Sualtı Arama ve Kurtarma ekipleri, kaybolan gençleri bulmak için yoğun çalışmalar gerçekleştirdi. İkinci günde Deniz Hoşgel’in cansız bedenine ulaşılırken, Musa Paşa’nın kaybolduğu haberleri üzerine arama çalışmaları üçüncü gününde devam etti. Arama çalışmalarında, Musa Paşa’nın cansız bedeni, olay yerindeki incelemenin ardından morga kaldırıldı. Arama çalışmalarına katılan Serkan Kocaoğlu, bahçesinde budama yaparken bir el gördüğünü ve AFAD ekiplerine durumu bildirdiğini açıkladı.
- 7 / 4
- 7 / 5
- 7 / 6
- 7 / 7
- 20:03ABD Merkez Bankası'nda yeni dönem: Warsh görevi devraldı, piyasalar diken üstünde
- 19:58Kurban Bayramı’nda Et Tüketimine Dikkat: Doğru Kesim ve Saklama Sağlığı Koruyor
- 19:54Sigortacılıktan oyunculuğa: Nihal Menzil'in sürpriz hikayesi
- 19:44Dünyanın 'yılın okçusu' şimdi de Avrupa şampiyonu!
- 19:35Alsancak Fitness Festivali'nde sağanak yağışa rağmen coşku devam etti










